Welkom op mijn website!
Als kind wist ik wat ik later wilde doen; “mensen helpen.” Wat ik daar precies mee bedoelde wist ik toen nog niet. Door levenservaring en door mijn studie realiseerde ik mij dat je eigenlijk niemand echt kunt helpen. Dat klinkt natuurlijk niet zo fijn als je diep in de put zit. Het positieve nieuws is dat iedereen zelf de kracht in zich heeft om te helen en daar kan ik je wel bij helpen! Voor mijn gevoel is deze kracht verbonden met iets “hogers.” De één noemt dat God en de ander de bron of het universum of het nulpunt energieveld, maar het maakt niets uit hoe je het noemt, het gaat erom waar jij je goed bij voelt!

Nieuwsgierig en intuïtief
Mijn nieuwsgierigheid en intuïtie heeft mij gebracht waar ik nu sta. Ik geloof dat bepaalde gebeurtenissen ons niet zomaar overkomen. Uiteindelijk gaat het er niet om wat je meemaakt, maar hoe je daarmee omgaat.

Wetenschap en een holistische zienswijze
Mijn studie is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Wetenschap biedt handvatten en geeft mij en mijn cliënten duidelijkheid. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat inzichten ontstaan op basis van wetenschap in balans met een holistische zienswijze. Een mens heeft niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, als één element daarvan niet in balans is, heeft dat direct gevolg voor de rest.

Samenwerking

Vanaf 1 januari 2024 heb ik een 2e praktijkruimte bij AFP-fysiotherapie in Assen: een multidisciplinair centrum met fijne en kundige zorgprofessionals. Door samenwerking kunnen we onze krachten bundelen en onze expertise uitbreiden! Er ontstaat een beter beeld over de oorzaak en de behandeling van de klachten.

Psychosociaal therapeut, Vertrouwenspersoon, Relatie coach
Eind 2020 ben ik afgestudeerd als Psychosociaal Therapeut en daarnaast ben ik twee dagen per week werkzaam bij een overheidsinstelling en werk ik daar ook als Vertrouwenspersoon. Mijn opleiding voor relatiecoach heb ik in april 2022 afgerond. Voor mijn beroep ben ik verplicht om mijzelf bij te blijven scholen en door te ontwikkelen, zo ben jij verzekerd van een therapeut die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en breed inzetbaar is!