Leyla is een goede coach die meerdere technieken in kan zetten. Ze luistert naar waar je je goed bij voelt en toont interesse. Ik had hiernaast nog een Transformatiecoach die meer gericht was op gevoel. Bij Leyla lag de nadruk wat meer op praten en je gedrag, gevoelens begrijpen. De combinatie vond ik erg fijn.

Marloes | Beilen | 22 mrt 2024

Mijn ervaring met Leyla is erg goed, ze beschikt over veel kennis en ervaring en geeft tips en advies die passen bij wat ik nodig heb. Daarnaast is het erg fijn om een luisterend oor te hebben zonder oordeel. Leyla’s manier van werken gaf mij het vertrouwen dat het niet erg is wanneer het even niet goed gaat. Dit geeft veel rust. Met haar positieve maar ook realistische kijk op het leven, heeft ze mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik raad haar aan iedereen aan. 

Lisan – Assen – 22 okt 2023

Dankzij haar leer ik meer inzicht te krijgen

Ik ben bij Leyla voor Rouwverwerking en traumaverwerking. Dankzij haar leer ik meer inzicht te krijgen in de betreffende situatie. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen en helpt mij een goed overzicht te krijgen van mijn emotionele chaos. Ik heb zeker baat bij haar sessies en raad Leyla zeker aan, als therapeut, om eens een intake gesprek mee aan te gaan om te zien of zij wat voor jou kan betekenen.

Erwin | Assen | 14 jul 2023

Dankbaar

Leyla haar voorzichtige, rustige, duidelijke en professionele manier van werken gaf mij de ruimte te ontdekken dat ik er mocht zijn en vanuit daar weer stappen kon maken.Ongeacht de rede waarvoor je professionele hulp nodig hebt, merk je dat jij je werk met ” liefde” doet en dat voel je als mens. In deze tijd voor menigeen een waardevol geschenk.Ik ben dankbaar dat jij als therapeut op mijn pad bent gekomen. Ik gun ieder mens die hulp nodig heeft een therapeut als jou Leyla.

Brenda | Beilen | 2 aug 2023

Al wandelend werd ik een stuk rustiger en kreeg ik in de gaten dat ik de enige ben die deze situatie kan veranderen, het was confronterend maar ook bevrijdend.

Anoniem – Assen – 17 feb 2023